Laten we

Laten we

Laten we

Waarom een moderne website?

Is jouw website mobiel- en tabletvriendelijk? Is jouw website beveiligd? Heeft jouw website een moderne uitstraling?

Als je nee hebt geantwoord op één van deze drie vragen, lees dan zeker even verder!

Een website is een brochure voor je onderneming. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel mensen vertrouwen het niet als een bedrijf geen website heeft. Maar waarom is het dan zo belangrijk?

Allereerst voor Google. Als iemand van jouw bedrijf hoort, is het eerste wat ze doen het bedrijf googelen. Als je geen website hebt, dan ben je ook niet vindbaar.

“Oké, website is nodig tegenwoordig. Snap ik, maar waarom dan een moderne website?” – hoor ik je denken. “Mijn website die gebouwd is in 2010 is toch prima?”

Mwoah, dat ligt eraan wat je doel is met je website.

Kijk, als mensen op je bedrijfsnaam googelen, zullen ze je ongetwijfeld vinden. Maar als ze op meer generieke termen googelen – bijvoorbeeld “tandarts Utrecht”- zullen moderne en goed geoptimaliseerde websites toch de overhand hebben. En verdwijnt jouw website uit 2010 helaas op de 2e, 3e, 4e pagina of zelfs verder.

Daarnaast gaan potentiële klanten als ze je niet kennen, sneller voor een bedrijf dat een professionele, moderne online uitstraling heeft. Dit oogt gewoon betrouwbaarder.

Geen paniek! Ik kan je helpen.

Hoe unieker een website, des te beter het is voor je Google ranking. Maar helaas zijn unieke custom websites tijdrovend en dus relatief duur. Klik hier voor mijn tarieven.

Een oplossing daarvoor is een template. Ik bied verschillende templates aan, die een moderne uitstraling hebben en met behulp van kleuren, lettertypes en jouw logo toch uniek worden. Zo heb je een moderne website voor een relatief goedkope prijs.

Voor slechts een eenmalige investering van €450,- en een maandelijkse terugkerend bedrag van €10,- heb je al een moderne website.

Wil je meer informatie en voorbeelden van templates?

Hoe ik te werk ga

LET OP: Onderstaand proces geldt alleen voor een custom website. Bij keuze voor een template vervallen enkele stappen, hierdoor zal het proces een stuk sneller verlopen en heb je binnen no time je eigen website om je bedrijf te promoten!

Voorbereiding

Eerst ga ik met jouw om tafel om erachter te komen wat voor stijl bij jou past. Vervolgens ga ik (samen met jou) op zoek naar inspiratie. Deze inspiratie vertaal ik naar een moodboard en een schets van hoe ik de website voor me zie. Pas na jouw akkoord van deze schets ga ik verder naar fase 2.

Voorbereiding

Eerst ga ik met jouw om tafel om erachter te komen wat voor stijl bij jou past. Vervolgens ga ik (samen met jou) op zoek naar inspiratie. Zodra je hierover akkoord bent, maak ik een schets van hoe ik de website voor me zie. Pas na jouw akkoord op deze schets ga ik verder naar fase 2.

Ontwerp

Nadat jij je akkoord hebt gegeven op de schets, ga ik ontwerpen. Dit doe ik in een overzichtelijk en speciaal hiervoor ontwikkeld programma. Zodra dit ontwerp klaar is, vraag ik jou om feedback. Pas wanneer jij volledig akkoord bent met het ontwerp ga ik verder naar fase 3.

Ontwerp

Nadat jij je akkoord hebt gegeven op de schets, ga ik ontwerpen. Dit doe ik in een speciaal hiervoor ontwikkeld programma. Zodra dit ontwerp klaar is, vraag ik jou om feedback. Pas wanneer jij volledig akkoord bent met het ontwerp ga ik verder naar fase 3.

Bouw

Zodra jij akkoord bent gegaan met het ontwerp, begin ik met de bouw van de website. Dit is niets anders dan het complete ontwerp uit fase 2 online bouwen. En zorgen dat alle knoppen en dergelijke goed werken.

Bouw

Zodra jij akkoord bent gegaan met het ontwerp, begin ik met de bouw van de website. Dit is niets anders dan het complete ontwerp uit fase 2 online bouwen. En zorgen dat alle knoppen en dergelijke goed werken. 

Afronding

Nadat de bouw van de website is afgerond, neem ik de gehele website nog een keer met je door voordat de website online komt te staan. Dit is de fase waarin de laatste puntjes op de i worden gezet. Zodra jij akkoord hebt gegeven dan proosten we en heb jij een nieuwe website!

Afronding

Nadat de bouw van de website is afgerond, neem ik de gehele website nog een keer met je door voordat de website online komt te staan. Dit is de fase waarin de laatste puntjes op de i worden gezet. Zodra jij akkoord hebt gegeven dan proosten we en heb jij een nieuwe eigen website!

Veelgestelde vragen

Een template kost €450,- excl. btw. Deze prijs heb ik met opzet gekozen omdat een website tot deze prijs fiscaal aftrekbaar is. Hierdoor is het voor startende ondernemingen extra voordelig om een website bij mij te laten maken!

Een custom ontwerp wordt een maatprijs voor gerekend op basis van de wensen. Hiervoor ga ik met je in gesprek en stel ik een offerte op.

Een template is een ontwerp van een website dat al gemaakt is. Deze is dus ook al voor minimaal 1 website eerder gemaakt. Dat betekent dat dit ontwerp niet uniek is. Dit neemt niet weg dat templates heel professioneel zijn en ogen. Perfect dus voor startende ondernemingen, omdat templates een stuk goedkoper zijn dan custom ontwerpen. Bovendien is je website in kleuren, teksten en je logo natuurlijk wel uniek!

Nadat de website is opgeleverd is de website eigendom van jou. Jij bepaalt dus zelf hoe je het onderhoud en het beheer regelt. Het is wel mogelijk een onderhoudspakket bij mij af te nemen. Dit pakket kost €15,- per maand (ex. BTW) en is maandelijks opzegbaar. Dit bestaat uit:

– Updates van plugins
– Back-ups van de website maken
– Beveiliging van de website tegen hackers etc.
– Kleinschalige wijzigingen in teksten op een bestaande pagina (denk aan bijv. tariefwijzigingen)
– Maandelijkse rapportages van de traffic op de website

Let op: dit pakket bevat niet het aanmaken van een nieuwe pagina of een grootschalige aanpassing in ontwerp. Hiervoor wordt weer een nieuwe offerte en opdrachtbevestiging opgesteld.

Ja, dit is mogelijk. Voor de domeinregistratie reken ik geen extra kosten. Voor de hosting reken ik €10,- per maand aan extra kosten.

Alles wat je op deze website ziet heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Op aanvraag zijn deze dingen dus zeker mogelijk!

Daarnaast heb ik een aantal cursussen in copywriting gedaan. Mocht je dus moeite hebben met goede teksten schrijven voor op je website, dan kun je mij hiervoor ook inhuren. Ook hiervoor zijn de prijzen op aanvraag.

Laten we

Laten we

Laten we

Bestel je vier weken gratis

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Bestel hier je product/dienst

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!