Over mij

Wie is Anno?

Hoi, ik ben Anno, 27 jaar oud en woon in Groningen. Ik ben 4 dagen in de week werkzaam als kwaliteits-coördinator. 1 dag in de week ben ik freelance internet marketeer. Naast m’n werk ben ik veel op het voetbalveld en speel ik graag muziek. 

Studie

Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool. Gek genoeg niet in design, maar in bedrijfseconomie. Wat opzich best handig is, want dit scheelt weer een boekhouder. Deze studie trok mij omdat ik hier goed in was op de middelbare school en ik in die tijd veel met cijfers en geld bezig was. 

Over mij

Studie

Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool. Gek genoeg niet in design, maar in bedrijfseconomie. Wat opzich best handig is, want dit scheelt weer een boekhouder. Deze studie trok mij omdat ik hier goed in was op de middelbare school en ik in die tijd veel met cijfers en geld bezig was. 

Waarom webdesign?

Na mijn studie zag ik in het bedrijfsleven dat de inhoud bijna altijd belangrijker is dan het ontwerp. Zelf merkte ik echter dat met een goed ontwerp de boodschap een stuk beter overkomt. Met web design denk ik dat ik deze twee kan combineren: bedrijfsleven en design om jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. 

Waarom Social media marketing?

Grote ondernemingen hebben duur betaalde marketing afdelingen met personeel dat niets anders doet dan posten voor dat bedrijf. Kleine, lokale ondernemingen hebben deze luxe niet en moeten het zelf doen. Wat ik vaak zie is dat deze ondernemers hier simpelweg de tijd niet voor hebben en dus blijft het erbij. Dat is begrijpelijk maar ook erg jammer vind ik, want je loopt zoveel potentie mis! Daarom heb ik mezelf geleerd hoe je veel social media accounts beheerd en veel kunt posten, zodat jij als ondernemer het zelf niet hoeft te doen.

Waarom Google Bedrijfsprofiel?

Voor lokale ondernemers is Google Bedrijfsprofiel enorm belangrijk. Met name omdat via Google ook lokaal veel gezocht wordt. Veel mensen googelen het type bedrijf dat ze nodig hebben met de locatie erachter. Er valt veel winst te behalen voor een lokale ondernemer als die zijn/haar Google Bedrijfsprofiel goed geoptimaliseerd hebt. Om te voldoen aan mijn missie heb ik daarom ook mezelf geleerd hoe je zo’n profiel optimaliseert.

Waarom Webdesign?

Ik ben dit bedrijf eigenlijk begonnen met webdesign. Na mijn studie zag ik in het bedrijfsleven dat de inhoud bijna altijd belangrijker is dan het ontwerp. Zelf merkte ik echter dat met een goed ontwerp de boodschap een stuk beter overkomt. Met web design denk ik dat ik deze twee kan combineren: bedrijfsleven en design om jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. 

Veelgestelde vragen

Een template kost €450,- excl. btw. Deze prijs heb ik met opzet gekozen omdat een website tot deze prijs fiscaal aftrekbaar is. Hierdoor is het voor startende ondernemingen extra voordelig om een website bij mij te laten maken!

Een custom ontwerp wordt een maatprijs voor gerekend op basis van de wensen. Hiervoor ga ik met je in gesprek en stel ik een offerte op.

Kijk voor meer informatie op de pagina “Mijn producten

Een template is een ontwerp van een website dat al gemaakt is. Deze is dus ook al voor minimaal 1 website eerder gemaakt. Dat betekent dat dit ontwerp niet uniek is. Dit neemt niet weg dat templates heel professioneel zijn en ogen. Perfect dus voor startende ondernemingen, omdat templates een stuk goedkoper zijn dan custom ontwerpen. Bovendien is je website in kleuren, teksten en je logo natuurlijk wel uniek!

Nadat de website is opgeleverd is de website eigendom van jou. Jij bepaalt dus zelf hoe je het onderhoud en het beheer regelt. Het is wel mogelijk een onderhoudspakket bij mij af te nemen. Dit pakket kost €15,- per maand (ex. BTW) en is maandelijks opzegbaar. Dit bestaat uit:

– Updates van plugins
– Back-ups van de website maken
– Beveiliging van de website tegen hackers etc.
– Kleinschalige wijzigingen in teksten op een bestaande pagina (denk aan bijv. tariefwijzigingen)
– Maandelijkse rapportages van de traffic op de website

Let op: dit pakket bevat niet het aanmaken van een nieuwe pagina of een grootschalige aanpassing in ontwerp. Hiervoor wordt weer een nieuwe offerte en opdrachtbevestiging opgesteld.

Ja, dit is mogelijk. Voor de domeinregistratie reken ik geen extra kosten. Voor de hosting reken ik €25,- per maand aan extra kosten.

Alles wat je op deze website ziet heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Op aanvraag zijn deze dingen dus zeker mogelijk!

Daarnaast heb ik een aantal cursussen in copywriting gedaan. Mocht je dus moeite hebben met goede teksten schrijven voor op je website, dan kun je mij hiervoor ook inhuren. Ook hiervoor zijn de prijzen op aanvraag.

Laten we

Laten we

Laten we