Waarom moet jij als bedrijf actief zijn op social media?

Omdat je klanten elke dag op social media zitten! Als jij dus niet op social media zit en consistent post, dan kun je je klanten dus verliezen aan concurrenten die dit wel doen.

Hoe ik dat weet?

Hieronder staan de aantallen mensen in Nederland die dagelijks gebruik maken van social media. En deze cijfers blijft maar groeien!

Deze cijfers maken duidelijk dat social media marketing in de wereld van tegenwoordig een essentieel onderdeel is van de bedrijfsvoering. 

Maar hoewel het belangrijk is, kan ik me voorstellen dat jij als ondernemer er niet altijd tijd voor hebt. Het is een tijdrovende bezigheid en om het zo effectief mogelijk te laten zijn heb je er ook bepaalde skills voor nodig. 

Hoe zorg je er dan voor dat je toch voldoende aanwezig bent op de sociale media, zodat je veel bekendheid op doet en je verkopen verhoogt? 

Ik heb voor jou de oplossing! Ik verzorg twee posts per week op de twee voor jouw bedrijf belangrijkste social media platformen. Ik stem vier weken van tevoren alle posts met jou af, zodat je genoeg tijd hebt om eventuele wijzigingen voor te stellen. De content moet natuurlijk wel helemaal bij jou passen.

Hoe ga ik hiermee van start?

Ik ben ervan overtuigd dat mijn diensten een GROTE positieve impact kunnen hebben op jou bedrijfsvoering. Maar ik snap ook dat je mij niet kent en niet weet hoe groot de impact van social media marketing daadwerkelijk is. 

Daarom heb ik nu een speciaal aanbod:

Je kunt nu vier weken GRATIS gebruik maken van mijn diensten die normaal €349,- per vier weken kosten! 

Zo kun jij je bezighouden met je onderneming en zorg ik voor je aanwezigheid op de socials! En als je na die vier weken besluit dat het toch niets voor jou is, dan gaan we zonder ingewikkelde contracten uit elkaar. Je zit dus nergens aan vast!

Dus waar wacht je nog op? Vraag hieronder gelijk je gratis vier weken aan. Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe ga ik hiermee van start?

Ik ben ervan overtuigd dat mijn diensten een GROTE positieve impact kunnen hebben op jou bedrijfsvoering. Maar ik snap ook dat je mij niet kent en niet weet hoe groot de impact van social media marketing daadwerkelijk is. 

Daarom heb ik nu een speciaal aanbod:

Je kunt nu vier weken GRATIS gebruik maken van mijn diensten die normaal €349,- per vier weken kosten! 

Zo kun jij je bezighouden met je onderneming en zorg ik voor je aanwezigheid op de socials! En als je na die vier weken besluit dat het toch niets voor jou is, dan gaan we zonder ingewikkelde contracten uit elkaar. Je zit dus nergens aan vast!

Dus waar wacht je nog op? Vraag hieronder gelijk je gratis vier weken aan. Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

Als je zelf graag posts verzint, dan moedig ik dat zeker aan.

Maar zodra je een order plaatst voor de social media marketing, dan stuur ik je een vragenlijst. Aan de hand van de antwoorden die jij hierop geeft, kan ik geschikte posts voor jouw bedrijf verzinnen en posten. 

Dat is zeker mogelijk!

De twee posts op twee verschillende platformen is de meest gangbare en meest gebruikte optie. Echter in overleg zijn alle opties mogelijk. Het is ook altijd mogelijk tussentijds op of af te schalen. Dit gaat dan de vier weken nadat we dit besproken hebben al in.

Uiteraard kun je altijd zelf posten. Vaak zijn ondernemers in het begin ook van plan veel en consistent te gaan posten. 

De praktijk wijst echter uit dat ondernemers het al snel druk hebben met andere dingen. Waardoor vooral de consistentie niet in stand wordt gehouden. Terwijl consistentie zo belangrijk is in marketing. Als er een vast stramien begint te komen in het aantal keren dat je post per week, beginnen mensen je bedrijf te onthouden. De eerstvolgende keer dat ze dan jouw dienst nodig hebben, dan denken ze gelijk aan jou. 

Lang verhaal kort: je kunt het zelf, maar de praktijk leert dat dit niet haalbaar is. Door deze dienst af te nemen, ben je zeker van consistentie en inhoudelijk goede marketing posts.

Dit weet je natuurlijk nooit van tevoren. Net als met een advertentie in de krant weet je niet hoeveel klanten het heeft opgeleverd. Het voordeel met online marketing echter is dat je continu aanwezig bent, waardoor je veel meer bekendheid van je bedrijf creëert. Dit levert vrijwel altijd meer klanten en meer omzet op. 

Nee. Je bent vrij om voor welke reden dan ook deze dienst elke vier weken op te zeggen. De opzegging gaat in nadat de laatste vier weken zijn afgelopen.

Laten we

Laten we

Laten we

Bestel je vier weken gratis

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!