Waarom moet jij als bedrijf actief zijn op social media?

Omdat je klanten elke dag op social media zitten! Als jij dus niet op social media zit en consistent post, dan kun je je klanten dus verliezen aan concurrenten die dit wel doen.

Wil je bewijs?

Hieronder staan de aantallen mensen in Nederland die dagelijks gebruik maken van social media. En deze cijfers blijft maar groeien!

Deze cijfers maken duidelijk dat social media marketing in de wereld van tegenwoordig een essentieel onderdeel is van de bedrijfsvoering. 

Maar hoewel het belangrijk is, kan ik me voorstellen dat jij als ondernemer er niet altijd tijd voor hebt. Het is een tijdrovende bezigheid en om het zo effectief mogelijk te laten zijn heb je er ook bepaalde skills voor nodig. 

Hoe zorg je er dan voor dat je toch voldoende aanwezig bent op de sociale media, zodat je veel bekendheid op doet en je verkopen verhoogt? 

Ik heb voor jou de oplossing! Ik verzorg twee posts per week op de twee voor jouw bedrijf belangrijkste social media platformen. Ik stem vier weken van tevoren alle posts met jou af, zodat je genoeg tijd hebt om eventuele wijzigingen voor te stellen. De content moet natuurlijk wel helemaal bij jou passen.

Hoe ga ik hiermee van start?

Ik ben ervan overtuigd dat mijn diensten een GROTE positieve impact kunnen hebben op jou bedrijfsvoering. Maar ik snap ook dat je mij niet kent en niet weet hoe groot de impact van social media marketing daadwerkelijk is. 

Daarom heb ik nu een speciaal aanbod:

Je kunt nu vier weken GRATIS gebruik maken van mijn diensten die normaal €349,- per vier weken kosten! 

Zo kun jij je bezighouden met je onderneming en zorg ik voor je aanwezigheid op de socials! En als je na die vier weken besluit dat het toch niets voor jou is, dan gaan we zonder ingewikkelde contracten uit elkaar. Je zit dus nergens aan vast!

Dus waar wacht je nog op? Vraag hieronder gelijk je gratis vier weken aan. Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe ga ik hiermee van start?

Ik ben ervan overtuigd dat mijn diensten een GROTE positieve impact kunnen hebben op jou bedrijfsvoering. Maar ik snap ook dat je mij niet kent en niet weet hoe groot de impact van social media marketing daadwerkelijk is. 

Daarom heb ik nu een speciaal aanbod:

Je kunt nu vier weken GRATIS gebruik maken van mijn diensten die normaal €349,- per vier weken kosten! 

Zo kun jij je bezighouden met je onderneming en zorg ik voor je aanwezigheid op de socials! En als je na die vier weken besluit dat het toch niets voor jou is, dan gaan we zonder ingewikkelde contracten uit elkaar. Je zit dus nergens aan vast!

Dus waar wacht je nog op? Vraag hieronder gelijk je gratis vier weken aan. Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe ik te werk ga

Een contentkalender

Ik maak per vier weken een contentkalender. Wat is een contentkalender? Op een contentkalender staan alle posts uitgeschreven met de platformen, de data en de tijden en de foto’s die bij de posts horen. Deze stuur ik vier weken voordat deze kalender gepost wordt, naar je toe. Zo heb jij genoeg tijd om eventuele wijzigingen in posts voor te stellen. 

Post op de juiste platforms

Door te posten op de juiste platforms waar jou bestaande- en potentiële klanten op zitten, bereiken we het juiste publiek. Deze platforms verschillen per type bedrijf. Ik zoek voor jou uit welke platforms het beste bij jou bedrijf past. 

Post op de juiste platforms

Door te posten op de juiste platforms waar jou bestaande- en potentiële klanten op zitten, bereiken we het juiste publiek. Deze platforms verschillen per type bedrijf. Ik zoek voor jou uit welke platforms het beste bij jou bedrijf past. 

Post met regelmaat

Door met regelmaat te posten, blijft je bedrijf bij mensen in het koppie zitten. Dit is wat je wilt bereiken. Ik zorg ervoor dat er twee keer per week een post de deur uit gaat op de juiste platforms. En ook dat hier consistentie in zit. Dit betekent dat er wekelijks op dezelfde dagen en tijden gepost wordt. Mensen weten dan op een gegeven moment wanneer ze nieuwe posts van jou kunnen verwachten. 

Post met regelmaat

Door met regelmaat te posten, blijft je bedrijf bij mensen in het koppie zitten. Dit is wat je wilt bereiken. Ik zorg ervoor dat er drie keer per week een post de deur uit gaat op de juiste platforms. 

Post de juiste content

Door de juiste mix van content te mixen bouwen we een merkbewustzijn op bij de mensen op social media. Ik zorg ervoor dat je producten en diensten voldoende geshowd worden. Maar ook is het belangrijk om voldoende engagement te genereren. We willen ervoor zorgen dat mensen op de posts reageren.

Post de juiste content

Door de juiste mix van content te mixen bouwen we een merkbewustzijn op bij de mensen op social media. Ik zorg ervoor dat je producten en diensten voldoende geshowd worden. Maar ook is het belangrijk om voldoende engagement te genereren. We willen ervoor zorgen dat mensen op de posts reageren.

Post de juiste content

Door de juiste mix van content te mixen bouwen we een merkbewustzijn op bij de mensen op social media. Ik zorg ervoor dat je producten en diensten voldoende geshowd worden. Maar ook is het belangrijk om voldoende engagement te genereren. We willen ervoor zorgen dat mensen op de posts reageren.

Maandelijkse terugkoppeling

Ik post niet simpelweg om te posten. Ik jou helpen ook echt winst uit deze investering te genereren. Daarom stuur ik jou maandelijks een rapport met de prestatie van alle posts van die maand. En indien gewenst bellen we om het rapport te bespreken. Zo weet je altijd wat er speelt op social media marketing gebied!

Maandelijkse terugkoppeling

Ik post niet simpelweg om te posten. Ik jou helpen ook echt winst uit deze investering te genereren. Daarom stuur ik jou maandelijks een rapport met de prestatie van alle posts van die maand. En indien gewenst bellen we om het rapport te bespreken. Zo weet je altijd wat er speelt op social media marketing gebied!

Maandelijkse terugkoppeling

Ik post niet simpelweg om te posten. Ik jou helpen ook echt winst uit deze investering te genereren. Daarom stuur ik jou maandelijks een rapport met de prestatie van alle posts van die maand. En indien gewenst bellen we om het rapport te bespreken. Zo weet je altijd wat er speelt op social media marketing gebied!

Veelgestelde vragen

Als je zelf graag posts verzint, dan moedig ik dat zeker aan.

Maar zodra je een order plaatst voor de social media marketing, dan stuur ik je een vragenlijst. Aan de hand van de antwoorden die jij hierop geeft, kan ik geschikte posts voor jouw bedrijf verzinnen en posten. 

Dat is zeker mogelijk!

De twee posts op twee verschillende platformen is de meest gangbare en meest gebruikte optie. Echter in overleg zijn alle opties mogelijk. Het is ook altijd mogelijk tussentijds op of af te schalen. Dit gaat dan de vier weken nadat we dit besproken hebben al in.

Uiteraard kun je altijd zelf posten. Vaak zijn ondernemers in het begin ook van plan veel en consistent te gaan posten. 

De praktijk wijst echter uit dat ondernemers het al snel druk hebben met andere dingen. Waardoor vooral de consistentie niet in stand wordt gehouden. Terwijl consistentie zo belangrijk is in marketing. Als er een vast stramien begint te komen in het aantal keren dat je post per week, beginnen mensen je bedrijf te onthouden. De eerstvolgende keer dat ze dan jouw dienst nodig hebben, dan denken ze gelijk aan jou. 

Lang verhaal kort: je kunt het zelf, maar de praktijk leert dat dit niet haalbaar is. Door deze dienst af te nemen, ben je zeker van consistentie en inhoudelijk goede marketing posts.

Dit weet je natuurlijk nooit van tevoren. Net als met een advertentie in de krant weet je niet hoeveel klanten het heeft opgeleverd. Het voordeel met online marketing echter is dat je continu aanwezig bent, waardoor je veel meer bekendheid van je bedrijf creëert. Dit levert vrijwel altijd meer klanten en meer omzet op. 

Nee. Je bent vrij om voor welke reden dan ook deze dienst elke vier weken op te zeggen. De opzegging gaat in nadat de laatste vier weken zijn afgelopen.

Laten we

Laten we

Laten we

Bestel je vier weken gratis

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!