Laten we

Laten we

Laten we

Templates

Hieronder vind je een greep uit de templates die ik aanbied. Dit is slechts een kleine greep uit een enorme databank vol templates. Staat jouw gewenste website hier niet tussen, neem gerust even contact met mij op. Dan kunnen we samen gaan kijken welke template het best bij jouw wensen past. 

Alle templates zijn:

Template 1 - Love Mountains

In deze template heb ik een fictief reisbureau, “Love Mountains” geïllustreerd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze website alleen werkt voor reisbureaus. Door het logo en de kleuren, foto’s en teksten te veranderen wordt het een geheel eigen website! Neem gerust een kijkje om te zien of deze vorm iets voor jouw website is.

Template 2 - Outdoor Avontuur

Dit template wordt wederom gepresenteerd middels een fictief reisbureau dat outdoor avonturen aanbiedt. Ook dit template is uiteraard te bewerken naar eigen wensen om het zo een unieke website te laten doen die volledig aansluit bij jouw bedrijf. Benieuwd hoe deze website eruit ziet? Neem dan gerust een kijkje!

Template 3 - Het
Koffiehuis

In deze template heb ik een fictief koffiehuis in Amsterdam geïllustreerd. Dit koffiehuis serveert koffie met fruitsmaakjes. Dit template is uiteraard ook weer te bewerken naar eigen wensen om zo een unieke website die bij jouw bedrijf past te creëren. Benieuwd hoe die eruit ziet? Neem gerust een kijkje!

Template 4 - De Loodgieters

Dit template presenteert een loodgietersbedrijf. Om je te laten zien dat templates voor alle soorten bedrijven gebruikt kunnen worden. Of je nou een reisbureau, koffiehuis, loodgietersbedrijf, advocatenkantoor of coach bent. Of juist iets heel anders. Deze templates zijn overal toepasbaar. Neem gerust een kijkje op dit template!

Bestel je vier weken gratis

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!